Microbuze 8+1 locuri de inchiriat Bucuresti, Rent a car Otopeni, Inchirieri auto

Masini de inchiriat Bucuresti rent a car Otopeni

Inchirieri microbuze Bucuresti prin InchirieriSandero. Masini de inchiriat Bucuresti rent car! Oferim servicii de inchirieri masini! Rent a car in Bucuresti ieftin, Inchireri auto in Bucuresti si Aerportul Otopeni.

InchirieriSandero ofera Masini de inchiriat Bucuresti rent a car Otopeni si in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si judetul Ilfov. Cele mai bune tarife de pe piata de rent a car. Doar prin intermediul nostru puteti beneficia de inchirieri auto ieftine pentru aeroportul Otopeni.

Flota auto a firmei InchirieriSandero este formata din masini bine intretinute: Dacia Logan, Dacia Duster, Dacia Jogger,Renault Captur automat si multe alte autoturisme de inchiriat.

TVA-ul, Asigurarea Casco si RCA sunt incluse in preturile de inchiriere auto oferite de echipa InchirieriSandero pentru toti clientii.

Toate acestea pentru a va facilita transportul prin intermediul unui serviciu calitativ de inchirieri masini Bucuresti, de asemenea, firma noastra va ofera masini de inchiriat pentru uz personal in regim de rent a car pe tot teritoriul Romaniei.

Parcul auto al firmei noastre dispune de cele mai confortabile si moderne autovehicule. Masiniile sunt dotate cu aer conditionat, airbag-uri, sisteme audio de calitate, GPS, etc. Daca aveti nevoie de inchirieri Dacia Duster Bucuresti pentru a participa la diverse evenimente mondene sau deosebite. Firma InchirieriSandero va ofera spre inchiriere masini Dacia Logan,Dacia Jogger, si nu numai care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

InchirieriSandero ofera servicii complete de rent a car in Bucuresti,Pipera ,Bragadiru!

Masini de inchiriat automate ieftine in Bucuresti si in tara – raport excelent Calitate / Pret.

Inca din 2002, pentru expertii InchirieriSandero.ro cel mai important aspect al serviciilor de inchiriere auto si microbuze in Romania este satisfactia clientilor. De aceea, societatea InchirieriSandero.ro va propune o gama variata de oferte pentru inchirieri auto (masini si microbuze 8+1) non stop.

Pe InchirieriSandero.ro va puteti baza constant, indiferent de ora la care doriti sa inchiriati o masina